Lähde:Youtube

Kissa on varastanut koiranpennun sängyn – pentu yrittää urhoollisesti saada sen takaisin!

JAA

Yleensä sarjakuvissa nähdään koiria, jotka jahtaavat kissoja. Kissat usein näissä piirroksissa juoksevat koiria karkuun, mutta tosielämässä asia taitaa kuitenkin olla aivan toisin. Olemme nimittäin nähneet jo moneen kertaan, kuinka kissat pompottelevat koiria sata nolla.

Koirat harvoin laittavat kissoille hanttiin. Koirat vain antavat kissojen tehdä niin kuin ne itse haluavat. Koirilla ei useinkaan ole aivan yhtä paljon kanttia kuin kissoilla. Tällä alla olevalla videolla näemme, kuinka paljon kanttia kissoilla oikeasti voi olla. Mutta tällä kertaa urhoollinen koiranpentu ei anna periksi.

- Mainonta, juttu jatkuu alla -

Tämä suloinen koiranpentu on kokenut ikävän yllätyksen. Perheen kissa on nimittäin vallannut koiranpennun pedin. Koira ei kuitenkaan luovuta, vaan se yrittää vetää sängynsä kissan alta. Kissa ei kuitenkaan ole kovin vaikuttunut, vaan se istuu nätisti pedillä ja katsoo koiraa aivan kuin sanoen ”yritä vain, minä en liiku”. Loppujen lopuksi kissa vaipuu makuulle pedille ja katselee koiran yritystä huvittuneena.

Katso hulvaton video alta ja jaa kavereille!

Osallistu keskusteluun

Edellinen artikkeliHiustyylit, jotka eivät jätä ketään kylmäksi – kysymyksiä toki herää
Seuraava artikkeliKoiran unelma käy toteen! Kymmeniä tennispalloja!