Lähde:Youtube

Koira rakastaa Titanicin musiikkia – katso sydäntälämmittävä video!

JAA

Musiikki vaikuttaa meihin kaikkiin tavalla tai toisella. Musiikin kuuntelun on sanottu vaikuttavan positiivisesti aivotoimintaan, edistävän oppimista ja se tekee paljon muutakin koko kropalle. Musiikki vaikuttaa jopa eläimiin. 

Kaksi asiaa on varmaa: musiikista pitävät kaikki, niin ihmiset kuin eläimetkin, ja Titanicin musiikki on todella kaunista. Celine Dionin ”My Heart Will Go On” on yksi suosituimmista kappaleista koko maailmassa, ja monet ovat jopa laulaneet kyseisen laulun Idolsissa – vaikka eivät aina niin menestyksekkäästi.

- Mainonta, juttu jatkuu alla -

Tällä suloisella alla olevalla videolla näemme koiranpennun, joka on käpertynyt omistajansa syliin tämän soittaessa pianolla yhtä Titanicin kappaleista. Koira näyttää todella liikuttuneen tästä ihanasta ja kauniista kappaleesta, emmekä voi olla hymyilemättä tälle ihanalle pennulle. Sydämemme sulaa katsoessamme suloisen koiran reaktiota.

Koira istuu aivan liikkumatta, painaen päänsä omistajansa rinnalle ja kuunnellen musiikkia ihan hiljaa. Tämä kaunis kappale on selvästi yksi sen lemppareista ikinä!

Katso mitä sydäntälämmittävin video alta ja jaa kavereille!

Osallistu keskusteluun

Edellinen artikkeliAuringonpalvoja kieltäytyi siirtymästä pois hääkuvien tieltä – töykeää vai oikeutettua?
Seuraava artikkeliNinjakissat vs. ninjakorat – kumpi voitti?