Lastenvahdille tulee tunne, etteivät he ole yksin talossa – katso sankarillisen naisen teko!

0
JAA

Yhdysvalloissa lastenvahdin palkkaaminen on hyvin tavallista. Lastenvahteja saatetaan palkata jopa kokopäiväisiksi apulaisiksi hoitamaan lapsia ja kotiaskareita silloin, kun vanhemmat ovat poissa. 

Lastenvahdeilla on täysi vastuu lapsista sinä ainaka, kun he ovat tehtävässään, ja vanhemmat uskovat lapsen hyvinvoinnin hoitajan käsiin. Tämän videolla nähtävän lastenvahdin palkkaaja on varmasti erittäin tyytyväinen valintaansa, sillä hänen lastenvahtinsa, Jenna Baker, on suorastaan sankarillinen.

- Mainonta, juttu jatkuu alla -

Jennan vastuussa on kolmevuotias pikkupoika. Tänä pelottavana päivänä sekä poika että vanhemmat ovat hänelle ikuisesti kiitollisia.

 

Jennan ollessa hoitamassa tavallisia päivän asioita pojan kanssa, isäntäperheen taloon oli murtauduttu. Perheen turvakamera tallensi murtovarkaan, joka penkoi tavaroita ja kävi läpi huoneita etsien arvotavaroita.

Kun Jenna palasi pojan kanssa taloon, hänelle tuli kumma tunne siitä, ettei kaikki ollut kohdallaan. Poika juoksi taloon sisälle ja Jennan huono tunne vahvistui. Yhtäkkiä hän tajusi, etteivät he olleet talossa yksin. Hän nappasi pojan syliinsä kissan reflekseillä ja juoksi ulos.

Jenna sanoo tunteneensa puhdasta paniikkia. Onneksi hän ja poika ovat kunnossa, kiitos Jennan intuition!

 

Osallistu keskusteluun

Edellinen artikkeliNämä pörröiset kissat vievät sydämesi mennessään! – Katso ihanat kuvat!
Seuraava artikkeliKaikki ei ole sitä miltä näyttää! Mitä nämä maaliläikät oikeasti ovat?