Lähde:Youtube

Pariskunta on ollut yhdessä 49 vuotta, ja nyt he saavat muodonmuutoksen – katso video!

JAA

Harvat tapaavat ”sitä oikeaa” hyvin aikaisessa elämän vaiheessaan. Jotkut harvat kuitenkin saavat tilaisuuden tavata oman puolisonsa jo teini-iässä ja olla heidän kanssaan koko loppuelämänsä.

Olemme nähneet jo muutami muodonmuutoksia, mutta tämä on jo melkoinen näky. Pariskunta on ollut yhdessä 49 vuotta, aina teini-ikäisistä lähtien. He eivät ole muuttaneet omaa tyyliään vuosikausiin, vaan Kevin on aina näyttänyt samalta pitkine partoineen ja vaimo pitkine vaaleine hiuksineen.

- Mainonta, juttu jatkuu alla -

Nyt kuitenkin Makeover Ambush on ottanut nämä kaksi muokattavikseen ja molemmat ovat saaneet itselleen aivan uuden tyylin. Molemmat hämmästyvät toistensa ulkonäöstä, ja he näyttävät olevan hyvin tyytyväisiä tähän lopputulokseen. Mies sai parranleikkuun, värjäyksen ja uudet vaatteet, kun taas vaimo uuden hiustyylin ja vaatteet.

Pieni muodonmuutos tekee hyvää itse kullekin aina silloin tällöin, ja onhan se mukavaa kokeilla uusia tyylejä. Ehkä saat tältä videolta inspiraatiota käydä itsekin muodonmuutoksessa kampaajalla ja shoppailemassa uusia vaatteita.

Katso uskomaton muodomuuntos alta ja jaa kavereille!

Osallistu keskusteluun

Edellinen artikkeliNyt taisi tulla kunnon överit! – Katso hulvattomat kuvat!
Seuraava artikkeliTäältä tulee merenneitotee – kokeilisitko?