Lähde:Youtube

LÄHDEEater

Pitsan rakastajien painajainen – pitsat levisivät moottoritielle!

0
JAA

Onnettomuuksia sattuu koko ajan ja kaikkialla, mutta tämä onnettomuus on yksi harvoista laatuaan. Rekan ottaessa osuman, se levitti tielle monta sataa pakastepitsaa. Kukaan ei loukkaantunut, mutta pitsat kärsivät.

Rekka ajoi moottoritiellä Yhdysvaltojen Arkansasin osavaltiossa, Mablevalen kaupungissa, kun yhtäkkiä rekan kulma osui tien ylittävään siltaan. Osuma repäisi rekan takasillan auki ja rekan kuljetuksessa olleet pitsat levisivät ympäriinsä moottoritiellä pitkältä matkalta. Rekka kuljetti Tombstonen ja DiGiornon pakastepitsoja, jotka osuman sattuessa kaikki levisivät moottoritielle.

- Mainonta, juttu jatkuu alla -

Pitsoja oli ympäriinsä ties kuinka monta sataa. Muutamat paikalliset toimittajat ja tweettaajat pitivät netin informoimisesta huolen Twitterin kautta. He päivittivät pitsatilanteen siivouksesta, ja voisi kuvitella, että pitsoje rakastajat seuraivat tilannetta kauhuissaan. Paikalle kutsuttiin jopa muutamia traktoreita puhdistamaan sattunutta jälkeä. Kilotolkulla liiskaatunutta pitsaa ja pahvilaatikoita kolattiin pois onnettomuuspaikalta liikenteen pysähtyessä tyystin.

Kukaan ei loukkaantunut onnettomuudessa ainakaan fyysisesti, vaikkakin pitsojen rakastajien tunteet saattoivat olla kovilla. Alapuolella olevasta videosta voit nähdä traagisen pitsaonnettomuuden. Varoitus: älä katso, jos sinulla on suuria tunteita pakastepitsoja kohtaan.

Osallistu keskusteluun

Edellinen artikkeliKaikki ei ole sitä miltä näyttää! Mitä nämä maaliläikät oikeasti ovat?
Seuraava artikkeliPidätkö makkarasta ja viinasta – entä niiden yhdistelmästä?