Lähde:Youtube

Tältä näyttää Monacon Formula1 Grand Prix kuskin kypärästä kuvattuna! Huimaa!

JAA

Formula 1 on urheiluna yksi maailman suosituimmista lajeista. Suomi onkin erityisen tunnettu ja maailmankartalle laitettu formuloiden ansiosta. Kiitos Mika Häkkisen ja Kimi Räikkösen, Suomi tunnetaan maailmalla Formula 1 -maana. 

Hyvin harvat pääsevät koskaan ajamaan formula-autoa, vaikka se olisi varmasti hyvin monien unelma. Nopeilla autoilla ajaminen on hyvin hauskaa ja etenkin monet miehet pitävät tästä. Vaikka ralliautoilu on hauskaa, formulat ovat paljon vauhdikkaampaa katseltavaa.

- Mainonta, juttu jatkuu alla -

Tällä upealla alla olevalla videolla näemme Toro Rosson kuskin Pierr Gaslyn kuvaamaan ajon Monacon vuoden 2018 Grand Prixistä. Hänen kypäräkameransa kuvaa koko vauhdikkaan uskomattoman radan. Näin näet mielettömän kisan suoraan kuskin silmin, ja tämä on todellakin kerran elämässä koettava kokemus. Ainakin meille tavallisille talliaisille, jotka eivät pääse ajamaan formula-autoa joka päivä.

Tämä kisa on hyvin jännittävä ja mahasta oikein ottaa vauhdikkaissa kurveissa. Monaco on kaunis maa, mutta tässä vauhdissa sitä ei paljon ehdi ihailla!

Katso mieletön video alta ja jaa vauhtia rakastaville kavereillesi!

Osallistu keskusteluun

Edellinen artikkeliLehmä pyysi apua uskomattomalla tavalla – katso, kuinka mies auttoi sitä!
Seuraava artikkeliSydäntälämmittävää! Nainen tarjosi janoiselle oravalle vettä pullostaan!