Lähde:Youtube

7-vuotias kiiperi Kilimanjarolle – lue koskettava tarina!

JAA

Maailman suurimmille vuorille kiipeäminen ei ole helppo homma. Monet aikuisetkaan eivät pysty kiipeämään koko matkaa ja he joskus luovuttavat puolitiessä. Tällä kertaa 7-vuotias tyttö rikkoi maailmanennätyksen ja on nuorin naispuolinen henkilö, joka kiipesi Kilimanjarolle.

Kilimanjaro on Afrikassa oleva vuori, joka on melkein 6 kilometriä korkea. Monet aikuisetkaan eivät kiipeä tälle vuorelle, mutta 7-vuotias Montannah Kenney pyysi äitiään kiipeämään vuorelle kanssaan. Tämä nuori teksasilainen tyttö sai äidiltään tuntikausia kestäviä treenejä. Montannah vaelsi viikonloppuisin 6-8 tunnin matkoja ja viikolla hieman lyhyempiä reissuja. Hän myös ui ja pelasi koripalloa valmistautuakseen tähän kovaan reissuun.

- Mainonta, juttu jatkuu alla -

Montannah joutui pyytämään jopa erikoislupaa saada kiivetä vuori, sillä minimi-ikä on yleensä 10 vuotta. Montannah kiipesikin vuorelle ja on nyt maailmanennätyksen haltija. Tämä ei kuitenkaan ole syy, miksi hän kiipesi vuorelle. Montannahin isä kuoli hänen ollessaan vain 3-vuotias, ja tyttö halusi kiivetä vuorelle ollakseen lähempänä isäänsä. Hän ajatteli, että hänen isänsä voi nähdä hänet paremmin taivaasta.

Eikö olekin ihana syy kiivetä vuorelle? Melkoinen supertyttö!

Osallistu keskusteluun

Edellinen artikkeliLapsi käyttäytyi huonosti koulussa – äiti rankaisi mitä uskomattomimmalla tavalla!
Seuraava artikkeliKeinu ei kestänyt – petti lasten alta!