Lähde:Youtube

100 vuotta eyelineria – 1940-luku yllättää!

JAA

Niinhän sitä sanotaan, että muoti toistaa itseään. Niin se tapahtuu myös meikeissä. Muistatte varmaan 70-luvun leveälahkeiset housut, jotka tulivat takaisin muotiin 90-luvulla? Mutta oletko koskaan ajatellut, kuinka meikki on muuttunut vuosien varrella?

Meikki-ihanteet muuttuvat vuosien varrella ihan samalla tavalla kuin muotikin. 70-luvulla meikanneet muistavat varmasti sen, että tummaa eyelineria ei käytetty, vaan jokaisen meikkipussista löytyi ruskea eyeliner, joka sotkettiin kauniisti ripsien rajaan? Tämä luonnollinen lookki oli muodissa myös muutamia vuosia sitten!

- Mainonta, juttu jatkuu alla -

Entäs 80-luvulla saavutetut huimat punkista inspiroituneet eyelinerit? Tämäkin taitaa ennemmin tai myöhemmin tulla takaisin muotiin! Entä oletko ajatellut, miltä eyeliner näytti 1920-luvulla? Ajat ovat muuttuneet, mutta muoti kulkee ympyrää, vai mitä?

Eyelineria käytetään edelleen päivittäisessä meikissä. Toiset käyttävät sitä enemmän, toiset vähemmän. Toiset rakastavat 60-luvun siipiä ja toiset 30-luvun ripsirajaan piirrettyä lineria. Tämä video opettaa sinulle kaiken eyelinerin historiasta!

Katso melkoisen upea video eyelinerin 100 vuoden kierrosta ja jaa kavereille!

Osallistu keskusteluun

Edellinen artikkeliMiehet vaelsivat 12 tuntia pelastaakseen koiran! Ihana tarina!
Seuraava artikkeliHauskimmat villieläinkuvat koskaan! – Näitä ei hymyilemättä katso!