Lähde:Youtube

10 niksiä, joita mainostajat käyttävät saadakseen ruoat näyttämään herkullisilta – uskomatonta!

Kaikki meistä ovat ainakin jossain vaiheessa nähneet mainoksia ruoista. Olet varmasti jopa kuullut ihmisten valittavan siitä, ettei se pikaruokalasta haettu hampurilainen näytä ollenkaan siltä, miltä ne näyttävät mainoksissa. Tämä video paljastaa totuuden!

Mainostaessa käytetään monenlaisia erilaisia temppuja, jotka varmistavat, että myytävä tuote näyttää mahdollisimman hyvältä. Ruoan kanssa tämä temppuilu vasta käykin mielenkiintoiseksi, kuten voit alla olevalta videolta nähdä! Näitä ruokia et haluaisi syödä!

- Juttu jatkuu mainoksen jälkeen -

Tämä alla oleva video paljastaa, miten herkullisen näköiset mainoksissa olevat ruoat oikeasti toteutetaan. Jos olet esimerkiksi joskus nähnyt jäätelömainoksen, oletkin katsellut perunamuusia. Jäätelö sulaa liian nopeasti lamppujen alla, mutta perunamuusi ei – ja kun siihen lisätään väriä, se näyttää aivan jäätelöltä. Kermavaahto käyttäytyy samalla tavalla, joten kermavaahdon sijaan käytetään parranajovaahtoa.

Herkullisen näköinen kokonainen kalkkuna tai kana sen sijaan maalataan spray-maalilla näyttämään kultaiselta. Hampurilaisiin ja kakkuihin taas lisätään jokaisen kerroksen väliin pahvia, jotta hamppariin saadaan lisää volyymiä ja jotta kakut näyttäisivät symmetrisiltä.

Katso totuudet alta ja jaa kavereille!

Osallistu keskusteluun