Lähde:Youtube

LÄHDEMirror

103 vuotta vanha suklaa myytiin huutokaupassa – näyttää vielä syötävältä!

Kaikki rakastavat suklaata. Kukapa siitä ei pitäisi? Suklaa taitaa olla kaikista kansainvälisin ja rakastetuin herkku. Oletko sinä sellainen ihminen, joka malttaa olla syömättä suklaataan? Tämä herrasmies sai 10 suklaapatukkaa, joista hän söi vain yhden.

Cadburyn suklaapatukat kuuluivat ensimmäisessä maailmansodassa taistelleelle Richard Bullimorelle. Mies sa sai suklaapatukat joulun aikaan Ranskassa. Richard sai myös jouluna Princess Mary tupakkaa. Sodassa taistellut mies lähetettiin kotiin vuonna 1916 sen jälkeen, kun hän haavoittui taistelussa.

Mies liittyi poliisin riveihin vuonna 1919 ja kuoli vuonna 1967. Hän kuitenkin jätti jälkeensä laatikollisen suklaata ja tupakkaa. Tämä paketti myytiin huutokaupassa yli 2000 punnan hinnalla. Jäljelle jääneet suklaapatukat todellakin näyttävät vielä täysin syötäviltä. Se, onko niiden syöminen kuitenkaan kannattavaa, onkin sitten ihan toinen keskustelu, nimittäin nämä herkut ovat 103 vuotta vanhoja. On melkoisen harvinaista, että ruoka säilyisi näin kauan. Ilmeisesti laatikossa ollut suklaa on kuitenkin jäänyt hyvään viileään paikkaan piiloon, sillä se selvisi yli 100 vuotta! Kelpaisiko sinulle?

- ILMOITUS -


HAUSKIMMAT PLAYER

Osallistu keskusteluun