Lähde:Youtube


Berliinin Barbie! Täältä tulee uusi ihmisbarbie. Katso video!

Olemme tavanneet jo muutamaan otteeseen ihmisiä, jotka ovat halunneet muuttaa itsensä ihmis-Barbieksi. Ensimmäinen ihmisnukke oli venäläinen Valeria, mutta hänen jälkeensä olemme nähneet huiman pitkän litanian Barbie-lookkia rakastavia naisia. 

Jopa suomalainen Amanda on päättänyt alkaa ammatti-Barbieksi. Meidän tavallisten talliaisten voi olla vaikea ymmärtää sitä, miksi tämä Barbie-lookki on niin tärkeää heille, mutta kunhan he rakastavat sitä, niin mikäpäs siinä.

Tällä alla olevalla videolla tapaamme Berliinin Barbien, eli Paris Hermsin. Hän haluaa näyttää Barbielta. Paris on käyttänyt jo 40 000 euroa oman lookkinsa päivittämiseen. Hän on käynyt jopa 3 rintaleikkauksessa ja tehnyt kasvoleikkauksia useaan otteeseen. Parisia kiusattiin kouluaikoina, ja hän ei ikinä tuntenut oloaan kauniiksi. Ja nyt hän on päättänyt olla kaunis keinotekoisesti. Parisilla on jo yli 200 000 seuraajaa Instagramissa ja hän rakastaa huomiota. Hän saa osakseen niin hyvää kuin huonoakin huomiota kaduilla kävellessään, mutta hän sanoo, että niin kauan kuin hän itse rakastaa itseään, kaikki on hyvin.

- ILMOITUS -


Katso huima video alta ja jaa kavereille!

HAUSKIMMAT PLAYER

Osallistu keskusteluun