Lähde:Youtube


Kiinassa on niin kuuma, että miehen kengät jäivät kiinni asfalttiin!

Kesän kuumat helteet ovat koetelleet koko pohjoista pallon puoliskoa. Suomessakin helteet ovat saaneet monet kaivamaan tuulettimen esille ja pulahtelemaan viilentävään järviveteen. Nyt Kiinassakin on nähty melkoisen kuumia helleaaltoja.

Kesän helteillä on hauska käydä uimassa, syödä jäätelöä, grillata ja nauttia auringosta niin kauan kuin sitä kestää. Talvet ovat etenkin Suomessa melkoisen kylmiä ja pitkiä, joten helteistä nautitaan täysin rinnoin.

Kiinassa näyttää siltä, että helteet ovat tosin menneet hieman liian pitkälle. Kiinassa nimittäin oli 37 asteen helteet hiljattain, ja oli niin kuuma, että teiden asfaltti suli. Tällä alla olevalla videolla näemme miehen, joka ylitti tietä Kiinassa. Miehen harmiksi hänen kenkänsä jäivät kuitenkin kiinni sulaneeseen asfalttiin kuin mutaan konsanaan. Miestä kuvanneet ihmiset nauroivat, mutta tien ylittäjällä ei tainnut olla ihan niin hauskaa.

- ILMOITUS -


Miehellä meni noin pari minuuttia ylittää tie, sillä hänen piti irrottaa omat kenkänsä asfaltista jokaisella askeleella.

Katso hauska video alta ja jaa kavereille!

HAUSKIMMAT PLAYER

Osallistu keskusteluun