Lähde:Youtube


Miehet pitivät korsetteja 72 tuntia! Mitäs tähän sanoisi?

Korsetteja pidettiin ennen aikaan jatkuvasti. Se oli osa naisten asua ja korsetit kiinnitettiin aina hyvin tiukalle vaatteiden alle. Se sai naiset näyttämään hoikemmilta ja muodokkaimmilta. Nykyään korsetteja pidetään paljon harvemmin, mutta vieläkin saatamme tavata muutamia ihmisiä, jotka pitävät korsetteja.

Korseteilla on paljon huonoja terveysvaikutuksia. Ne tekevät hengittämisestä vaikeaa, painavat sisäelimiä väärään asentoon ja laiskistavat selkälihaksia. Joillakin naisilla korsetin pitäminen on mennyt jopa niin pitkälle, että ne muokkaavat heidän vyötäröään.

Tällä kertaa The Try Guys -ryhmä kokeilevat pitää korsetteja 72 tuntia. Ensi alkuun ne ovat miehille suorastaan epämiellyttäviä, mutta he tottuvat niihin muutamien tuntien kuluttua. Eräs miehistä sanoo, että hän joi Kokista ja luuli röyhtäisevänsä, mutta korsetti esti sen. Hänen ottaessaan korsetin pois, röyhtäys karkasi suusta aivan kuin korsetti olisi pitänyt sen tallessa.

- ILMOITUS -


Lopussa miehet sanovat, että korsetti oli todellakin epämukava, eivätkä he ymmärrä lainkaan, miksi ihmeessä naiset niitä pitävät.

Katso hauska video alta ja jaa kavereille!

HAUSKIMMAT PLAYER

Osallistu keskusteluun