Lähde:Youtube


Nainen on riippuvainen rusketuksesta – meneekö jo yli?

Kesällä monet haluavat ottaa aurinkoa ja saada väriä pintaan, mutta jotkut tekevät myös tekorusketusta. Niin tekee myös Hannah.

Hannah Tittensor asuu Irlannin Belfastissa ja on riippuvainen rusketuksesta. Hannahin iho on radikaalin tumma verrattuna hänen luonnolliseen ihonsävyynsä, sillä hän käy solariumissa todella paljon.

Hannah kertoo, että hänelle rusketus on kuin meikkiä, mutta vain ihossa, eikä näe sitä vääränä. Hän on saanut paljon negatiivisia kommentteja liittyen rusketuksensa määrään, mutta myös monet ovat kehuneet hänen ihoaan. Hannah kertoo, että pitää enemmän solariumista, kuin rusketusvoiteesta, sillä solarium on tasaisempi eikä se valu pois.

- ILMOITUS -


Myös Hannahin miesystävä käyttää tekoruskeusta. He yhdessä ovat myös kokeilleet rusketuspistoksia, jotka pistetään ihon alle ja näin muokkaavat ihon sävyä tummemmaksi. Nämä pistokset ovat laittomia.

Hannahia huolestuttaa hänen suvussaan kulkeva syöpä. Hän pelkää, että ihosyövän riski kasvaa hänen käyttäessään tekorusketusta niin paljon, mutta ei anna sen haitata hänen ruskettumistaan.

Videolla nähdään, kuinka Hannah käy solariumissa ja miltä kopin sisällä oikein näyttää.

HAUSKIMMAT PLAYER

Osallistu keskusteluun