Lähde:Youtube


Plastiikkakirurgi meni naimisiin ja leikkeli vaimonsa ”täydelliseksi” – katso video!

Plastiikkakirurgian suosio on noussut huimasti viime vuosina. Rinta- ja peppuimplantit alkavat olla joka päivä nähtäviä normaaleja parannuksia, Botoxin yleisyydestä puhumattakaan. 

47-vuotias plastiikkakirurgi Philip Craft meni naimisiin Annan kanssa 21 vuotta sitten. Perheellä on kaksi lasta, Philip Jr. ja Aston. Alkuaikoina Anna antoi Philipille luvan suorittaa pari pientä leikkausta kohentaakseen olemustaan, mutta hän muutti mielensä kahden poikansa syntymän jälkeen.

Nyt 43-vuotias Anna on ollut veitsen terän alla hieman useamminkin kuin vain muutaman kerran. Hänelle on tehty rasvaimuja, laitettu rinta- ja peppuimplantit, Botoxia poskiin ja huuliin ja kaunisteltu pienillä leikkauksilla siellä täällä. Anna sanoo haluavansa vanhentua kauniisti, mutta se näemmä onnistuu vain veitsen avulla. Philip sanoo, että on naimissa sielunkumppaninsa kanssa, ja nyt hänellä on Annan ansiosta kävelevä mainostaulu.

- ILMOITUS -


Annan vartalo on kieltämättä täydellinen, ja tämä 43-vuotias nainen näyttää uskomattomalta. Todellisuutta kuitenkin himmentää hieman se, että koko keho on täysin keinotekoinen.

Katso video alta! Mitä mieltä sinä olet?

HAUSKIMMAT PLAYER

Osallistu keskusteluun