Lähde:Youtube

Tässä on maailman pisimmät rastat – jestas!

Monet haaveilevat pitkistä hiuksista, mutta eivät välttämättä jaksa kasvattaa niitä. Tällä naisella on kuitenkin maailman pisimmät mitatut rastat.

Asha Mandela asuu Yhdysvaltojen Floridassa. Hänellä on titteli maailman pisimmistä mitatuista rastoista, joita hän on hoivannut jo vuosikymmeniä, ja ne ovat jo hurjat 19 jalkaa pitkät.

- Juttu jatkuu mainoksen jälkeen -

Asha sai kutsun floridalaiseen kauneussalonkiin muodonmuutokseen. Samalla häneltä mitataan, onko hän rikkonut oman ennätyksensä hiusten pituudessa..

Kauneussalongissa hänelle tehtiin manikyyri sekä kasvohoito, ja salongissa työskentelevät naiset koristelivat Ashan rastat kauniiksi. Rastat mitattiin pitkällä mitalla, ja ne ovat kasvaneet jo 110 jalan pituuteen.
Asha kertoo, että alkoi kasvattamaan rastoja omasta kiinnostuksesta itseään varten, eikä luokittele itseään rastafariksi.

Hän pesee pitkät rastansa kerran viikossa, jolloin ne laitetaan kylpyammeeseen jossa on sampoota. Sen jälkeen hän kuivattaa ne ulkona auringossa, jossa on todella kuuma.

Videolla Asha esittelee hiustensa pituutta tiputtamalla ne korkealta alas jotta pituus näkyy selkeästi. Hän kertoo, että rakastaa rastojaan todella paljon, eikä halua leikata niitä ikinä lyhyeksi.

Osallistu keskusteluun