Lähde:Youtube

3-vuotias rumpalipoika orkesterin johdossa. Katso uskomaton video!

3-vuotiaan elämä on yleensä hauskaa ja vaivatonta. Näin pienen lapsen elämään kuuluu kävelemään opettelua, päikkäreitä ja leikkimistä, mutta harvemmin kuitenkaan suurella lavalla esiintymistä. 

Lyonya Shilovsky osallistui 3-vuotiaana venäläiseen ohjelmaan ”A Minute of Fame”, taitonaan rumpujen soittaminen. Kun kuvittelee 3-vuotiasta rummuttamassa, voisi kuvitella lapsen, joka hakkaa kapuloita yhteen. Tämä kolmevuotias kuitenkin yllättää taidoillaan ja on parempi kuin monet aikuisetkaan.

- Juttu jatkuu mainoksen jälkeen -

Lyonya on saanut monia mahdollisuuksia esiintyä uskomattomien taitojensa johdosta, ja yksi mahtavimmista hetkistä tämän lapsen  elämässä on ollut orkesterin johtaminen. Hän johti Jaques Offenbachin säveltämää ”Orpheus in the underworldia”. Osa, jossa poika rummuttaa, tunnetaan nimellä Can-Can, joka on nopeatempoinen ja haastava osio. Tämä konsertti oli New State- konserttihallissa Novosibirskissä vuonna 2014. Toivottavasti poika muistaa tämän upean kokemuksen kasvaessaan isoksi! Poika sai mahtavat suosionosoitukset ja poistui lavalta isänsä kanssa ylpeänä.

Nyt poika on jo 6-vuotias ja alla oleva video on katsottu 7 miljoonaa kertaa! Katso uskomaton video alta ja jaa kavereillesi, jos se sai sinut hymyilemään!

Osallistu keskusteluun