Lähde:Youtube


Haluatko pudottaa painoa? Katso 15 vinkkiä

Aina se sama pettymys kun vaaka näyttääkin suuremman luvun kuin toivoisit. Alat miettimään, pitäisiko sinun alkaa taas sille inhottavalle dieetille. Tai luopua omista suosikkiruoista. Monelle painon pudottaminen on ainainen haaste ja harva siitä oikeasti nauttii.

 

Tällä videolla on esitetty jopa 15 tapaa, jotka voivat auttaa sinua pudottamaan painoasi, tai ainakin auttamaan sen hallinnassa. Oletko valmis?

- ILMOITUS -


Juotko paljon teetä? Se kannattaisi vaihtaa vihreään teehen, sillä vihreässä teessä on tutkitusti antioksidantteja, joilla on rasvaa polttavia ominaisuuksia.

Jos herkut ovat paheesi, yksi toimiva tapa on piilottaa herkut pois näköpiiristäsi. Näin sinun tekee niitä mieli paljon vähemmän, kun ne eivät ole nähtävillä ja helposti saatavillasi.

Tiesitkö, että nauraminen polttaa kaloreita myös? 10-15 minuuttia nauramista kuluttaa noin 10-40 kilokaloria. Kannattaa siis suhtautua laihduttamiseen huumorilla!

Ja niin hullulta kuin se kuulostaakin, yksi toimiva tapa on myös se että lakkaa laskemasta kaloreita. Silloin sinun tulisi kiinnittää enemmän huomiota sen ruuan laatuun, jota syöt.

Katso videolta muutkin vinkit ja hämmästy!

HAUSKIMMAT PLAYER

Osallistu keskusteluun