Lähde:Youtube

8 maailman epätavallisinta lasta – wow!

Jokainen lapsi on omalaatuinen omalla uniikilla tavallaan. He ovat kaikki kauniita ja jokainen heistä omaa taidon, jota kenelläkään muulla ei ole. Tällä alla olevalla videolla näemme kuitenkin 8 maailman epätavallisinta lasta. Heidän ulkonäkönsä on erilainen ja he rokkaavat sen todella upeasti.

Ensimmäisenä näemme Naryanan, joka asuu Venäjällä pienessä kylässä. Tämä pieni tyttö on perinyt todella kummallisen ulkonäön, nimittäin hän on kokonaan albiino. Hänen ihonsa, hiuksensa ja silmäripsensä ovat täysin valkoiset ja tytön silmät ovat melkein violetit. Hänen ulkonäkönsä hämmästytti maailmaa, kun tytön äidin Instagramista paljastui näin kaunis pieni tyttö. Tyttö sanoo, että haluaa isoksi kasvaessaan tulla malliksi ja bloggaajaksi.

Toinen epätavallisen kaunis lapsi on Nigeriasta kotoisin oleva Jare. Hänet on nimetty jo kertaalleen maailman kauneimmaksi tytöksi. Jaren kauneus paljastui maailmalle, kun eräs valokuvaaja, joka kiersi Afrikassa kuvaamassa kauniita ihmisiä, julkaisi kuvia Jaresta. Siitä alkoi tämän tytön kuuluisuus!

- ILMOITUS -


Videolla on vielä kuusi muutakin kaunista lasta, katso itse!

Osallistu keskusteluun