Lähde:Youtube


Äänetön disco – hulvatonta katseltavaa ulkopuolisen silmin!

Discoja ja yökerhoja on ollut olemassa jo monen monta vuosikymmentä. Tanssilattialle lähdetään kavereiden kanssa viikonloppuisin nauttimaan musiikista ja muiden seurasta. Vaikka tanssijat itse pitävätkin musiikista, naapurissa toimivat yritykset ja yläkerrassa asuvat ihmiset eivät ehkä ole tästä kovin innoissan. Ratkaisu: Silent Disco.

Äänettömien discojen ideana on se, että ihmiset kuuntelevat musiikkia kuulokkeet päässään. Kaikki kuulevat samaa musiikkia omista kuulokkeistaan, joten kavereiden kanssa voi silti bailata aivan kuin tavallisessakin discossa.

Tällä alla olevalla hupaisalla videolla kuitenkin näet, kuinka huvittavalta äänettömät discot näyttävät ulkopuolisen silmin. Kun katsot tanssijoiden meininkiä kuulematta musiikkia itse, ihmisten suurieleiset tanssiliikkeet näyttävät todella hulvattomilta. Voisi helposti luulla, että kyseessä on zombien ylösnousu, jos emme tietäisi paremmin!

- ILMOITUS -


Tanssijoilla on hauskaa, mutta ulkopuoliset kuulevat vain puuskimista ja puhinaa. Äänettömät discot ovat hyödyllisiä naapureille, mutta ne saattavat olla vaaraksi omille korville, jos volat ovat liian kovalla. Ole siis varovainen!

Katso hulvaton video alta ja jaa kavereille!

HAUSKIMMAT PLAYER

Osallistu keskusteluun