Lähde:Youtube

Äiti luuli, ettei hänen tyttärensä koskaan puhuisi – katso, mitä kuitenkin tapahtui!

Näin äitienpäivän kunniaksi kerromme mitä sydäntälämmittävimmän tarinan äidistä ja autistisesta tyttärestä. Briana Blankenship koki mitä uskomattomimman yllätyksen, kun hänen mykkä tyttärensä sanoikin ensimmäiset sanansa. 

Briana Blankenship ja hänen tyttärensä Taylor asuvan Athensissa, Yhdysvaltojen Alabamassa. Taylor on nyt 5-vuotias, mutta hänellä on autismi eikä hän puhu. Lääkärit sanoivat, että Taylor tuskin koskaan tulee puhumaan.

- JUTTU JATKUU MAINOKSEN JÄLKEEN -

On tarpeeksi jännittävää kuulla lapsensa puhuvan ensimmäiset sanansa, mutta se on vielä jännittävämpää, kun olet luullut, ettei lapsesi koskaan tulisi puhumaan. Briana ja Taylor olivat matkalla jumppatunnille ja matkalla Briana päätti pysähtyä pikaruokapaikassa hakemassa Taylorille ranskalaisia. Taylor innostui takapenkillä ja alkoi kikattaa. Sitten yllättäen Briana kuuli tämän sanovan jotain. Hän pysäytti auton äkkiä ja otti esiin kameran.

Katso alla olevalta videolta, mitä Taylor sanoi! Briana kertoo, että videon ottamisen jälkeen hän purskahti itkuun ja soitti miehelleen ja äidilleen kertoakseen hyvät uutiset.

Katso ihana video alta ja jaa kavereille!

SULJE [X]

Osallistu keskusteluun

Edellinen artikkeliKohteena Aasia – no kummallistahan sielläkin on?
Seuraava artikkeliKaikkeen ei voi varautua – sellaista se laiffi on