Lähde:Youtube

LÄHDEViral Hog

Äitikissa löytää pentunsa – ihana jälleennäkeminen!

Kissat ovat ihania eläimiä, ja niiden suloisuutta lisäävät niiden vanhemmuustaidot. Vaikka kissat ovatkin hyvin itsekkäitä eläimiä, emme voi olla ihastelematta, millaisella tunnollisuudella ne hoitavat omia pentujaa. Tämän videon kissaemo oli hukannut pentunsa, mutta löysi sen viimein. Ja piti siitä huolta äidin tavoin.

Eläimet eivät jätä omiaan pulaan aivan niin kuin ihmisetkään eivät jätä. Tällä videolla nähtävä suloinen kissaemo oli hukannut pentunsa, mutta löysi surullisesti maukuvan pennun viimein. Emo oli pienen aidan päällä, mutta pentu oli jäänyt maan tasalle.

Pentu yritti kiivetä aitaa pitkin ylös äitinsä luokse, mutta turhaan. Hetken aikaa äitikissan epäröityä ja mietittyä, että mitähän tässä pitää tehdä, se loikkaa alas ja nappaa pentuaan niskasta kiinni. Se ottaa hieman vauhtia ja loikkaa takaisin muuriaidan päälle hieman kömpelösti, sillä suussa oleva pentu on jo niin iso, että se painaa melko paljon.

- ILMOITUS -


Videota kuvanneet miehet hurraavat onnistuneelle pelastukselle ja me toimituksessakin hymyilemme tälle sattumalle. Nyt äiti ja pentu ovat taas yhdessä!

Katso ihana video alta ja jaa kavereille!

HAUSKIMMAT PLAYER

Osallistu keskusteluun