Lähde:Youtube

Akvaariokynnet ovat uusinta muotia – haluaistko tällaiset?

Viime aikoina olemme nähneet hyvin paljon kummallisia kynsiä. Viimeisimpiä kummallisuuksia ovat olleet esimerkiksi karvakynnet, vaginakynnet ja omilla kasvoilla varustetut kynnet. Mutta siinä ei tosiaankaan ole vielä kaikki, nimittäin uusia ideoita syntyy jatkuvasti.

Vaikka kynnet ovat verrattain pieni alue luovuuden näyttämiselle, taidokkaat kynsiteknikot osaavat tehdä vaikka kuinka upeita kynsiä ja luovuudella ei ole rajaa. Voit saada sellaiset kynnet, kuin mihin itselläsi riittää mielikuvitusta. Haluatko kenties kimalletta, timantteja tai taideteoksia? Höyheniä tai karvoja? Kaikki onnistuu!

- Juttu jatkuu mainoksen jälkeen -

Tällä alla olevalla videolla näemme 7 minuutin tutorialin akvaariokynsien tekemiseen. Nämä näyttävät olevan yksi uusimmista uutuuksista. Mikäli haluat skipata valmiiseen lopputulokseen katsomatta, kuinka kynnet oikeasti syntyvät, klikkaa noin 6 minuutin kohdalle. Voit kuitenkin seurata myös, kuinka tällainen taideteos syntyy ihan alusta saakka.

Tässä valmiissa tuotoksessa on todellakin akvaarion tuntua ja tällaiset kynnet ovat varmasti hauskat ihan jokaiselle merellistä maisemaa rakastavalle.

Katso upea lopputulos alta ja jaa kavereille!

Osallistu keskusteluun