Lähde:Youtube

Älä herätä viinilasi kädessä nukkuvaa kaveria – voi käydä hassusti!

Jokainen, joka on joskus nauttinut viinilasillisen tai toisen tietää, että viini saattaa alkaa hieman nukuttamaan. Lasillinen viiniä onkin hyvä tapa saada unen päästä kiinni, jos ei unimatti meinaa tulla ovelle. Tällä kertaa eräs nainen on kuitenkin nukahtanut ennen aikojaan, ja hassustihan siinä kävi.

Meillä on melkein kaikilla se yksi kaveri, joka ei voi olla tekemättä pahojaan. Tällä alla olevalla hupaisalla videolla näemme juuri sen kaverin, joka tekee kommelluksia. Onneksi hän sai tämän pätkän videolle, nimittäin me emme voi olla nauramatta sille!

Tällä videolla näemme sohvalla nukkuvan naisen, jolla on kädessään viinilasi. Ilmeisesti nukkumatti tuli hieman liian aikaisin, ja viinilasi jäi käteen. Kaveri päätti kuitenkin pitää hieman hauskaa ja pelästytti nukkuvan naisen hereille. Huonostihan siinä kävi, nimittäin viini lensi pitkin sohvaa ja mattoa ja naisen pelästynyt ilme on hulvattoman hauska! Hän kiroaa ilkeää kaveriaan hieman, joka vain nauraa hekottaa taustalla.

- ILMOITUS -


Oletko sinä se kaveri, joka nukahtaa kesken kaiken vai se, joka herättää kesken unien? Katso hulvaton video alta ja jaa kavereille!

HAUSKIMMAT PLAYER

Osallistu keskusteluun