Lähde:Youtube


Amerikkalainen mies nai venäläisen naisen – yllättyi melkoisesti hänen saavuttuaan Yhdysvaltoihin!

Rakkaus ja naimisiin meneminen ovat asioita, jotka ovat joskus hyvin monimutkaisia eivätkä ne aina ole kovin suoraviivaisia tai käsi kädessä kulkevia asioita. Ennen kuin menet naimisiin, sinun pitäisi tuntea puolisosi kunnolla, ja hyvästä syystä.

Tällä kertaa tapaamme 27-vuotiaan Jorgen, joka asuu Kaliforniassa. Hänellä on menestyvä lääkemarijuanan kasvattamisen ja myymisen bisnes. Hän kuitenkin halusi vaimon itselleen, ja tapasikin 20-vuotiaan Anfisan netissä. Anfisa on kotoisin Moskovasta, Venäjältä. Jorge ja Anfisa reissasivat maailmalla ja Jorge rakastui Anfisaan korviaan myöten. Kun Anfisa tuli Yhdysvaltoihin, vastassa oli kuitenkin melkoinen yllätys.

Anfisa nimittäin paljastui kullankaivajksi. Hän sanoo, että inhoaa olla naimisissa Jorgen kanssa. Anfisa haluaa kalliita tavaroita ja asioita ja sanoo, että Jorgen tulisi antaa hänelle kaikki hänen haluamansa. Jorge ei oikein tiedä, mitä tässä pitäisi tehdä. Hän rakastaa vaimoaan, mutta ei pysty antamaan hänelle kaikkia kalliita asioita.

- ILMOITUS -


Oppiikohan Jorge? Katso hauska video alta ja jaa kavereille!

https://www.youtube.com/watch?v=qwLbM5-0R5U

HAUSKIMMAT PLAYER

Osallistu keskusteluun