Lähde:Youtube


Amerikkalaisia pyydettiin nimeämään yksi maa missä tahansa maailmassa – kukaan ei osannut!

Amerikkalaisia on ympäri maailmaa dissattu siitä, etteivät he ole kovin fiksua porukkaa. Etenkin Donald Trumpin presidentiksi valitsemisen jälkeen Amerikka on saanut osakseen hyvin paljon sontaa. Nyt Jimmy Kimmel kysyy amerikkalaisilta, osaavatko he nimetä yhtäkään maata. Osa ei löytänyt edes Amerikkaa kartalta.

Trump vieraili hiljattain Englannissa, Belgiassa, Suomessa ja muualla Euroopassa. Tämän kunniaksi Jimmy Kimmel kysyy ihmisiltä kadulla, voisivatko he nimetä yhden maan missä tahansa maailmassa. Tulokset olivat surullisia.

Nämä yhdysvaltalaiset eivät osanneet nimetä yhtäkään maata missään koko kartalla. He eivät edes löytäneet omaa maataan. Monet osoittivat kepillä Afrikkaa, mutta saivat harmikseen kuulla, että Afrikka on maanosa, eikä maa. Videon lopussa yksi nuori poika tosin onnistuu nimeämään kymmeniä maita Australiasta Eurooppaan.

- ILMOITUS -


On surullista nähdä, ettei yksikään näistä vanhemmista aikuisista osannut nimetä edes yhtä maata koko kartalla. Edes oman maansa naapuria, Kanadaa, ei löytänyt kukaan.

Osaatko sinä nimetä maita?

Katso hauska video alta ja jaa kavereille!

HAUSKIMMAT PLAYER

Osallistu keskusteluun