Lähde:Youtube


Astronautit kaatuilevat avaruudessa – melkoinen meininki!

Avaruus on mielenkiintoinen paikka, jonne vain harvat meistä ainakaan nykyajan teknologialla pääsevät matkustamaan. Avaruudessa on loputon määrä tutkimattomia kolkkia, mutta ihminenkin on saanut kokea oman osansa avaruuden hauskuudesta. 

Avaruuteen lähteminen on hyvin vaarallista ja vaatii pitkää koulutusta, osaamista ja taitoa. Avaruuteen ei siis lähetetäkään ihan ketä tahansa Matti Meikäläistä. Vaikka avaruudessa on vaarallista, voi siellä ilmeisesti pitää hauskaakin. Ja ei kai sitä treenata avaruuteen lähtöä vuosikausia siksi, että siellä voisi murjottaa!

Tällä hauskalla alla olevalla videolla näemme kuuhun laskeutuneet astronautit, jotka kaatuilevat ja kompuroivat mitä hauskimmalla tavalla. Kaatuilu on entistä hauskempaa siksi, että se on aivan kuin hidastettua, kiitos painovoimattoman tilan. Astronautit päättävät pitää hieman hauskaakin, sillä he nauttivat hyppelystä tässä tyhjiössä.

- ILMOITUS -


Heidän hauskanpitonsa näyttää oikein mukavalta! Jos olet koskaan Heurekassa kokeillun ”kuuhyppelyä”, voit arvata, miltä näistä nauteista oikein tuntuu kuun pinnalla hyppiessään.

Katso hauska video alta ja jaa kavereille!

HAUSKIMMAT PLAYER

Osallistu keskusteluun