Lähde:Youtube


Auton rengas korvattiin halolla – melkoista menoa Venäjällä!

Olemme jo muutamaan otteeseen nähnyt vaikka minkälaisia mokia itärajan toisella puolella. Etenkin liikenteessä tuntuu olevan oikein mielenkiintoista menoa. Täytyy tosin sanoa, että kekseliäisyyttä niistä ei ainakaan ole puuttunut. Tällä kertaa näemme todella mielikuvituksellisen ratkaisun.

Kun kaikki ei mene suunnitelmien mukaan, kekseliäisyys on kunniaan. Naapurimaassamme idän puolella nähdäänkin monesti melkoisia ratkaisuja pulmaan kuin pulmaan. Tällä alla olevalla huvittavalla videolla näemme niin mielenkiintoisen ratkaisun, ettei tämä takuulla tulisi ihan kaikille mieleen.

Videolla näemme, kuinka autosta on kuvattu video liikenteen keskellä. Edellä menevä hinausauto nimittäin hinaa perässään bussia, jonka toinen takarengas on korvattu halolla. Halko on sidottu renkaan paikalle ja bussia vedetään ihan muina miehinä perässä. Emme voi olla ihmettelemättä, kuinka tähän ratkaisuun oikein päädyttiin.

- ILMOITUS -


Yllättävän hyvin halko pysyy paikoillaan ja bussi jatkaa matkaansa perässä tulevan auton kuvatessa tapahtumaa. Toivottavasti se pääsi päämääräänsä ja halko saatiin korvattua oikealla renkaalla.

Katso hupaisa video alta ja jaa kavereille!

HAUSKIMMAT PLAYER

Osallistu keskusteluun