Lähde:Youtube


Berliinin eläintarhaan syntynyt jääkarhun poikanen – katso, miten suloinen!

Jääkarhut ovat suuria ja suloisia karhuja, jotka ovat riippuvaisia jäästä ja kylmyydestä. Ilmastonmuutos onkin aiheuttanut tälle uhanalaiselle lajille vaikeuksia pysyä omalla alueellaan, sillä jäätiköt sulavat valtavaa vauhtia. Onneksi monet eläintarhat pitävät huolta lajin säilymisestä.

Hiljattain Berliinin eläintarhassa nähtiin jotain todella ihanaa. Jääkarhuemo synnytti pienen poikasen. Tämä poikanen on nyt vain noin kuukauden vanha, ja sitä suloisempaa näkyä ei olekaan! Tällä alla olevalla videolla näemme, kuinka tämä 27 päivää vanha poikanen syö ja nukkuu. Se päästelee myös todella suloisia ääniä syödessään!

On vaikea uskoa, että tästäkin pienestä koiranpennulta näyttävästä pallerosta kasvaa suuri ja vaarallinen petoeläin. Olemme hyvin kiitollisia kaikille eläintarhoille, jotka hoitavat eläimiään hyvin ja pitävät huolen siitä, että uhanalaiset lajit pysyvät vielä tällä planeetalla ja voivat mahdollisimman hyvin.

- ILMOITUS -


Berliinin eläintarhassa voitkin nähdä näitä suloisia jääkarhuja – ehkä pääset tervehtimään pikkuistakin, kun siitä kasvaa hieman isompi.

Katso ihana video alta ja jaa kavereille!

HAUSKIMMAT PLAYER

Osallistu keskusteluun