Lähde:Youtube

Chihuahua vs. tanskandoggi. Tämän videon ovat katsoneet jo miljoonat!

Koirat tuovat hymyn päivään oli päivä millainen hyvänsä. Koirien hauskaa toilailua ja leikkimistä on mukava seurata ja kuka tahansa voi varmasti sanoa, että koirien elämä näyttää mitä mukavimmalta.

Alla olevalla videolla näemme pienen chihuahuan, joka leikkii suuren tanskandogin kanssa. Pienellä koiralla on energiaa vaikka muille jakaa, ja suuri koira yrittää parhaansa mukaan pysyä perässä. Monesti kuvitellaan, että pienet ja suuret koirat eivät voi leikkiä yhdessä niiden valtavan kokoeron takia, mutta tämä ei läheskään aina ole totta.

Monet pienet koirat kuvittelevat olevansa suurempia ja vahvempia, kuin mitä ne oikeasti ovat, joten niistä on hyvinkin leikkikavereiksi suuremmillekin koirille. Suurten koirien leikkiessä pienempien kanssa pitää vain varoa, ettei leikkiminen mene turhan rajuksi.

- ILMOITUS -


 

Videon chihuahualla on todellakin pienen koiran syndrooma, joka saa sen uskomaan, että tanskandogista ei ole sille vastusta. Tanskandoggi ottaa rauhallisesti leikkiessään nätisti pienen ystävänsä kanssa. Video on mitä suloisin!

Katso ihana video alta ja jaa kavereillesi, jos se sai sinutkin hymyilemään!

HAUSKIMMAT PLAYER

Osallistu keskusteluun