Lähde:Youtube


Dramaattisimmat muodonmuutokset – satoja kiloja poissa!

Painonpudotus on monilla tavoite. Painoa pudotetaan joko terveyssyistä tai siksi, että halutaa näyttää paremmalta ja olla terveempi. Joskus painon pudottaminen voi kuitenkin olla paljon vaikeampaa kuin luulisi. Motivaatiota tarvitaan aina silloin tällöin. Nämä ihmiset ovat todellakin motivaatio monille.

My 6000 lbs Life -televisiosarja kuvaa ihmisiä, jotka ovat satoja kiloja ylipainoisia. Heillä on kuitenkin kaikilla jotain yhteistä: he kaikki haluavat muuttua. Nämä kaikki ihmiset päättivät pudottaa painoa. Ja he kaikki onnistuivat siinä! Hienosti onnistuivatkin, ja voimme vain nostaa hattua heille.

Tällä alla olevalla videolla näemme uskomattoman hienoja muodonmuutoksia. He ovat pudottaneet painoa satoja kiloja. He rakastuivat liikuntaan ja terveelliseen ruokaan. Nykyään he näyttävät todella upeilta ja kauniilta ihmisiltä. Tästä saa kuka tahansa motivaatiota omaan liikuntaansa. Salilla käyminen, liikkuminen ja terveellinen ruoka tuottavat tulosta melkoisen pian, kunhan niiden kanssa pysyy vain säännöllisenä.

- ILMOITUS -


Videolla nähtävät muodonmuutokset ovat ihmellisiä!

Katso uskomaton video alta ja jaa kavereille!

HAUSKIMMAT PLAYER

Osallistu keskusteluun