Lähde:Youtube

Dubaissa juhlistettiin uutta vuotta uskomattomilla ilotulituksilla – katso upea video!

Vuosi vaihtui joka puolella maailmaa melkoisissa juhkatunnelmissa. Uutta vuotta vietetään monissa maissa juhlistamalla sitä ilotulituksilla ja suurilla bileillä. Suomessakin ilotulituksia nähtiin ympäri maata ja juhlat jatkuivat läpi yön. Dubaissa ilotulitukset vietiin kuitenkin ihan toiselle tasolle.

Uutta vuotta vietetään erilaisin tavoin ympäri maailmaa. Esimerkiksi New Yorkissa ei katsella niinkään ilotulitteita, vaan seurataan Times Squaren pallon putoamista ja konfettisadetta. Dubaissa kuitenkin vietiin ilotulitukset ja vuoden vaihtumisen juhlinta askeleen edelle.

Tällä upealla alla olevalla videolla näet yli 6 minuuttia upeita ilotulitteita ja valoshowta. Dubaissa ilotulituksia ammuttiin tornista, jossa vaihtuvat valot toivat mielettömän hienon elementin ilotulitteisiin. Tämä ilotulitusnäytös on todellakin taidetta ja sitä oli varmasti suunniteltu kuukausikaupalla.

- ILMOITUS -


Tämän hienon videon on nähnyt jo yli 2 miljoonaa ihmistä muutaman päivän sisällä, ja sitäkin useampi oli paikan päällä katsomassa näitä ihmeellisiä ilotulituksia. Toivottavasti vuosi vaihtui rauhallisin mielin itse kunkin luona!

Hyvää uutta vuotta 2019!

Katso upea video alta ja jaa kavereille!

HAUSKIMMAT PLAYER

Osallistu keskusteluun