Lähde:Youtube


Eläimet tapasivat vastasyntyneen ensimmäistä kertaa – katso sydäntälämmittävät reaktiot!

Eläimillä on aivan yhtä suuri äidin ja isän vaisto, kuin ihmisilläkin. Nekin rakastavat ja suojelevat pienokaisiaan samalla tavalla. Monet eläimet rakastavat myös ihmislapsia aivan kuin omiaan. On jopa kuultu tapauksista, joissa eläimet rakastavat lapsia enemmän, kuin aikuisia. 

Eläinten vaistot ovat kieltämättä kohdillaan, mitä lapsiin ja pentuihin tulee. Suuretkin koirat osaavat olla helliä lasten kanssa, ja jopa kissat tietävät, että lapsien kanssa tulee toimia nätimmin.

Joskus vastasyntyneet lapset voivat aiheuttaa kateutta eläimissä. Tällä alla olevalla videolla näemme sekä koiran, että kissojen reaktiot tähän uuteen tulokkaaseen. Äiti ja isä saivat 2 päivää sitten vauvan, ja nyt on aika esitellä pienokainen perheen eläimille. Kissat tulevat paikalle ensimmäisenä. Ne haistelevat uuta kääröä, mutta eivät ensialkuun näytä välittävän. Perheen pieni koirakin hyppää sohvalle, ja haistelee perheen lisäystä.

- ILMOITUS -


Yksi kissoista kuitenkin ylittää odotukset. Se nimittäin alkaa nuolla vauvan päälakea, aivan kuin hoitaen sitä! Tämä on suorastaan sydäntälämmittävä reaktio.

Katso eläinten ihanat reaktiot alta ja jaa kavereille!

HAUSKIMMAT PLAYER

Osallistu keskusteluun