Lähde:Youtube

Eläimet vs. eläinlääkärit – kummat voittivat?

JAA

Monet eläimet tietävät ihan tasan tarkkaan, kun on aika lähteä eläinlääkärille. Vaikka ihmiset eivät edes mainitsisi eläinlääkäriä, ne jostain kumman syystä tietävät aina, kun matka suuntautuu lääkäriin. Joskus ne oppivat tunnistamaan ihmisen tunteet ja käyttäytymisen ja ne käyttäytyvät jo kotona hassusti.

Eläinlääkärillä käyminen ei ole kovin hauskaa, sillä siellähän tuikitaan neuloja takapuoleen ja tökitään ympäriinsä. Kukapa sinne nyt haluaisi lähteä? Puhumattakaan kamalista hajuista ja monista muista eläimistä. Ja tietysti lääkkeistä, jotka seuraavat lääkärikäyntiä.

- JUTTU JATKUU MAINOKSEN JÄLKEEN -

Tällä alla olevalla hulvattomalla videolla näemme koiria ja kissoja, jotka eivät pidä eläinlääkäreistä yhtään. Ne kertovat sen sekä omistajilleen että eläinlääkäreille mitä hulvattomimmilla tavoilla. Yksi kissa jopa piiloutuu eläinlääkärin kaappiin ja toinen kissa sähisee kuin paholainen. Koirat vikisevät ja itkevät ja käyttäytyvät erittäin koomisesti monella taholla. Emme voi olla nauramatta näille hupsuille eläimille, jotka eivät todellakaan pidä omistajiensa päätöksestä lähteä lääkäriin.

Katso hulvaton video alta ja jaa kavereille!

SULJE [X]

Osallistu keskusteluun

Edellinen artikkeliHevonen leikkii kuollutta, kun sillä yritetään ratsastaa – hulvatonta katseltavaa!
Seuraava artikkeliJulkkikset ilman kulmakarvoja – tunnistatko heidät?