Lähde:Youtube

Eläimetkin rupsuttelevat – hulvaton kompilaatiovideo!

JAA

Vessahuumori on vanhaa ja edelleen arvostettua huumoria, johon suhtaudutaan kahdella suuntauksella. Toisten mielestä se on hulvattoman hauskaa ja toisten mielestä mautonta. Oli miten oli, ei niille kuitenkaan useinkaan voi olla nauramatta. Vessahuumori on niin hauskaa, että sitä varten on tehty jopa erilaisia gadgettejä, kuten pierutyynyjä, kakkahattuja ja vaikka mitä muuta  hupaisaa.

Jos ihmisten vessahuumori on hauskaa, niin eläinten vessahuumori on sitäkin hauskempaa. Olemme nähneet muutamia kertoja, kun eläimet pieraisevat itsensä hereille ja pelästyvät omaa takapuoltaan.

- JUTTU JATKUU MAINOKSEN JÄLKEEN -

Tällä alla olevalla hulvattomalla videolla näemme kompilaation eläimistä, jotka ovat päästelleet hieman kaasuja, ja ihmiset ovat saaneet nämä hupaisat tilanteet kaikeksi onneksi nauhalle. Näemme esimerkiksi maailman pisimmän virtahevon tuuban; koiran, joka pelkää pieruääniä ja kissan, joka säikähtää omaa pieruaan.

Tälle videolle et voi olla nauramatta! Tästä saat vähintään naurut viikonloppua varten ja päivän piristyksen työviikon loppuun.

Katso hulvaton video alta ja jaa kavereille!

SULJE [X]

Osallistu keskusteluun

Edellinen artikkeliKissa laulaa omistajansa kanssa Piippolan vaaria – ihana video!
Seuraava artikkeliPieni tyttö ei pysty olemaan vihainen – kiitos vinkuvien kenkien!