Lähde:Youtube


Eläimetkin voivat olla ääliöitä toisilleen – katso hulvaton video!

Eläimetkin voivat olla ääliöitä ja ilkeitä toisilleen, aivan kuten ihmisetkin. Jos sinulla on sisaruksia tai parhaita kavereita, olet varmasti ainakin kerran tai kaksi tuuppaissut kaverisi veteen tai mottaissut heitä. Tai ehkä olet tehnyt jotain muuta, joka sai sisaruksesi kostamaan sinulle takaisin. 

Vaikka eläimet eivät luonnostaan olekaan kostonhaluisia, saattaa niilläkin olla pieni kostonhimo siinä vaiheessa, kun ne työnnetään veteen tai kun niiden lelut tai ruoka varastetaan nenän edestä. Tällä alla olevalla huvittavalla videolla näemme eläimiä, jotka ovat todellakin ääliöitä toisilleen.

Näemme esimerkiksi apinanpoikasen, joka tuuppaa sisaruksensa veteen. Sääliksi käy toista apinaa, mutta toivottavasti se sai ansionsa mukaan. Veteen putoaa myös eräs ihminen sitten, kun kenguru potkaisee hänet vauhdikkaasti lammikkoon. Näemme myös lokin, joka varastaa kameran ja rotan, joka varastaa maitokulhon kissan nenän edestä. Lisäksi kissan, joka ei anna koiran syödä. Näyttääkö tällainen hauska kiusoittelu tutulta?

- ILMOITUS -


Katso hulvaton video alta ja jaa kavereille!

HAUSKIMMAT PLAYER

Osallistu keskusteluun