Lähde:Youtube

Eläinten ”wait for it” -hetket saavat sinut ratkeamaan naurusta!

Eläimet saavat meidät nauramaan joka päivä hauskoilla kommelluksillaan ja tempuillaan. Niin koirilla kuin kissoillakin on taipumus olla jollakin tapaa uskomattoman huvittavia. Seuraamalla eläinten jokapäiväisiä kommelluksia, voit saada itsellesi kunnon naurut!

Olet varmasti joskus itsekin nähnyt oikein kunnon ”wait for it” -hetkiä, jolloin kaikki näyttää sujuvan täysin hienosti, kunnes yhtäkkiä jotain menee aivan pieleen. Tällä hupaisalla alla olevalla videolla tapaamme koiria, kissoja ja jopa laaman, jotka saavat meidät hekottamaan kippurassa.

Nämä kissat ja koirat tekevät omistajiensa arjesta takuula hauskaa. Näemme nimittäin koiran, joka nauttii rapsutuksista rauhassa, kunnes yhtäkkiä aivastuskohtaus ottaa siitä vallan. Näemme myös kanan, joka aivastaa pärskäyttää; maaoravan, joka tyhjentää pullollaan olevat posket siemenistä ja laaman, joka näyttää syövän tyytyväisenä herkkuja, kunnes se sylkee kameramiehen päälle.

- ILMOITUS -


Nämä eläimet ovat takuulla näistä tilanteista ihan yhtä yllättyneitä kuin mekin. Tässä naurua viikonloppuun tai vaikka ihan harmaaseen maanantaihin!

Katso hauska video alta ja jaa kavereille!

HAUSKIMMAT PLAYER

Osallistu keskusteluun