Lähde:Youtube

Elefantin poikanen voitti pelkonsa vettä kohtaan terapian ansiosta – tältä se näyttää!

Elefantit eivät koskaan unohda, eikös sitä niin sanota. Elefantteja käytetään monissa eri esityksissä ja monissa maissa pääset jopa ratsastamaan elefanteilla. Valitettavasti näitä ihania ja suloisia norsuja ei kuitenkaan usein kohdella tavalla, jonka ne ansaitsevat.

Norsuja jopa tapetaan norsunluun takia. Elefanttien kohtelu on hyvin epäoikeukeudenmukaisesti, mutta onneksi maailmassa on hyviäkin ihmisiä. Tällä BBC:n videolla näemme naisen, joka on antanut terapiaa pienelle elefantin poikaselle.

Tämä pieni elefantti melkein hukkui vain muutaman päivän ikäisenä. Tästä lähtien sillä on ollut suuri pelko vettä kohtaan. Videolla nähtävä nainen on antanut norsunpoikaselle terapiaa muutaman kuukauden ajan, ja nyt on aika suurelle testille.

- Juttu jatkuu mainoksen jälkeen -

Nainen kulkee elefantin edellä koiran kanssa johtaen elefanttia kohti matalaa lampea. Aluksi elefantilla on suuria epäilyksiä vettä kohtaan, mutta naisen ja koiran avulla se uskaltautuu kokeilemaan vettä varpaillaan. Kohta pieni poikanen loiskutteleekin jo vedessä kuin terveen elefantin kuuluukin.

Katso ihana sydäntälämmittävä video alta ja jaa kavereille!

Osallistu keskusteluun