Lähde:Youtube

Elefantti on jumissa kanaalissa – pelastajat tulevat hätiin viime hetkellä!

Elefantit ovat todella suloisia eläimiä ja usein hyvin rauhallisia. Monet ihastelevat elefantteja käydessään eläintarhoissa tai saadessaan tilaisuuden käydä ihan oikella safarilla. Elefanteilla ei kuitenkaan ole aina helppoa, nimittäin niitä metsästetään norsunluun takia ja niiden suuri koko tuottaa niille joskus jopa vaikeuksia.

Kun koira tai kissa joutuu pulaan, niiden pelastaminen on suhteellisen helppoa. Mutta entäs sitten, kun norsu joutuu kiipeliin? Tällä sydäntäsärkevällä videolla näemme, kuinka norsu on pudonnut kanaaliin eikä se pääse pois. Norsu parka luisuu takaisin kanaaliin jokaisella yrityksellään kiivetä sieltä pois.

- Juttu jatkuu mainoksen jälkeen -

Pelastajat tulevat onneksi hätiin viime hetkellä ja alkavat valmistaa renkaista ja käydestä tikkaita norsulle. Kun tikkaat ovat valmiit, viisas elefantti alkaa kiivetä niitä pitkin ylös. Monen yrityksen jälkeen norsu on hyvin väsynyt, eikä jaksaisi yrittää enää. Se kuitenkin yrittää vielä viimeisen kerran ja pääsee kuin pääseekin pois pulasta ja rannalla tilannetta seurannut yleisö antaa sille raikuvat apploodit.

Katso ihana video alta ja jaa kavereille!

Osallistu keskusteluun