Lähde:Youtube

Emme saa tarpeeksemme Lucas-hämähäkistä! Katso uusi video!

Lucas -nimisestä hämähäkistä on lyhyessä ajassa tullut julkkis. Tämä pieni piirroshämähäkki näyttää kaikille, että hämähäkkejä ei tarvitse pelätä (ainakaan yleensä). Jopa araknofobiaiset ihmiset rakastuvat tähän pieneen suloiseen hämikseen, joka haluaa vain olla kaikkien kaveri. 

Lucas on Joshua Slicen luomus. Joshua kehitteli tätä hämistä jopa kaksi vuotta, ennen kuin ensimmäinen 20 sekunnin klippi tuli ulos viime vuonna. Lucas on suloinen, mutta suloisemman siitä tekee se, että sen äänenä on Joshuan nuori veljenpoika.

Tällä alla olevalla videolla Lucas leikkii suurta jättiläistä pienten puu-ukkojen kylässä. Lucas laulaa sanoen, että kaikki luulevat hänen olevan pelottava, vaikkei hän satuttaisi kärpästäkään. Sitten Lucas vahingossa kaataa kaikki puu-ukot kumoon ja juoksee karkuun. Se palaa kuitenkin vielä pyytämään anteeksi. Tämä video on saanut viikossa jo yli 6 miljoonaa näyttökertaa! Odotammekin innolla, että koska Lucasista tehdään elokuva. Tämä hämis on nimittäin jo koko maailman suosiossa!

- ILMOITUS -


Katso ihana Lucas -video alta ja jaa kavereille!

HAUSKIMMAT PLAYER

Osallistu keskusteluun