Lähde:Youtube


Ensimmäinen 3D-talo kodittomille! Melkoinen luksusasunto!

Kodittomuus on ongelma ympäri maailmaa. Maailmassa on yhteensä yli 1 miljardi ihmistä, joilla ei ole kunnollista ja turvallista asuntoa. Monet asuvat joko kaduilla tai rannoilla, ja joidenkin kodit on kyhätty roskista ja hukkamateriaalista. Tällä kertaa tähän on keksitty ratkaisu!

Kodittomuuden ratkaiseminen olisi siunaus hyvin monille ihmisille. Tällä kertaa näemme alla olevassa videossa maailman ensimmäisen 3D -printatun talon. Tämä upea talo saadaan rakennettua alusta loppuun saakka alle 24 tunnissa. Tähän tarvitaan myös hyvin vähän työvoimaa, mikä on suuri plussa.

Tällä hienolla videolla näemme, miten upea talo valmistuu nopeasti. Tämä talo näyttää melkoisen hienolta niin sisältä kuin ulkopuoleltakin. Talo näyttää suorastaan luksusasunnolta, ja tällainen kelpaisi varmasti itse kullekin! Se vie hyvin vähän tilaa ja pienuudetaan huolimatta se on hyvin näppärän kätevä. Ja kaiken kukkuraksi tämä talo maksaa vain muutaman tuhannen euron verran! Kyllähän tässä asuisi, jos ilmaiseksi saa katon pään päälle.

- ILMOITUS -


Katso upea video alta ja jaa kavereille!

HAUSKIMMAT PLAYER

Osallistu keskusteluun