Lähde:Youtube

LÄHDEThe Sun

Ensimmäinen kebab avaruudessa – nousi 37795 metrin korkeuteen!

Kebabista on tullut suosikkiruoka monille. Tämä turkkilainen herkkuruoka on noussut suosioon Suomessakin. Nyt kebabit ovat jopa valloittaneet avaruudenkin.

Pascal Leuthold päätti lähettää ensimmäisenä kebabin avaruuteen. Tämä kebab lensi yläilmoihin kiinnitettynä sääpalloon, ja se todisti lentomatkallaan mitä ihmeellisimpiä näkymiä. Hauskinta tässä on se, että kebab lensi 37 kilometrin korkeuteen, eikä sipulikaan pudonnut paikaltaan.Kebab matkusti noin 2 tunnin mittaisen matkan avaruutta kohti, ennen kuin se tippui takaisin maan pinnalle ja jäi puun oksaan kiinni. Toinen melko upea asia oli katsoa kebabin jäätymistä korkeissa ilmoissa, missä ilma alkaa olla jäätävän kylmää. Melkoisen upeaa!

- Juttu jatkuu mainoksen jälkeen -

Pascal avasi juuri Sveitsiin kebabravintolan, joka on raketin muotoinen. Hän tuumasi, että mikäs sen parempi tapa markkinoida uutta ravintolaansa, kuin lähettää kebabeja avaruuteen. Markkinointia parhaimmillaan! Tämä pieni kebab näki reissullaan paljon. Ja nyt avaruudessa on vieraillut koirien ja ihmisten lisäksi jopa turkkilainen ruoka. Mitähän sinne seuraavaksi lähetetään?

Katso ihmeellinen video alta ja jaa kavereille!

Osallistu keskusteluun