Lähde:Youtube


Eräs tunkeilija sai talon hälyttimen päälle – katso, kuka tämä tunkeilija oli!

Monilla on kotonaan hälytysjärjestelmiä. Nämä hälytysjärjestelmät laitetaan päälle kotoa lähdettäessä ja ne voidaan kytkeä pois päältä numerokoodilla kotiin palatessa. Järjestelmät hälyttävät hälytyskeskusta ja talon asukkaita, jos hälytinten magneetit liikkuvat. Toisin sanoen, jos varas rikkoo ikkunan tai avaa oven, hälytys kytkeytyy päälle.

Hälyttimet ovat hyvin kätevä tapa pitää oma mieli rauhallisena lomalle lähtiessä. Tällä kertaa talon omistajat saivat kuitenkin hälytyksen, joka ei ehkä ollut kovin mieltä rauhoittava. Nimittäin hälytyksen sai päälle eräs pieni viekas vierailija.

Tällä alla olevalla videolla näemme ovikellokamerasta kuvatun videon, jossa käärme luikertelee ovikellon lähelle. Se aivan kuin katsoo ovisilmästä sisälle, mutta jatkaa matkaansa nopeasti. Tämä viekas sihisijä tosin sai luikertelullaan hälytysjärjestelmän päälle tässä Yhdysvaltojen Kansasissa sijaitsevassa kodissa.

- ILMOITUS -


Tällainen yllätys saattaisi sekä pelottaa että aiheuttaa helpotuksen huokauksen! Ainakaan se ei ollut varas, joka koputteli ovella. Tervetullut varasko tässä vai pelottava tunkeilija?

Katso hupaisa video alta ja jaa kavereille!

HAUSKIMMAT PLAYER

Osallistu keskusteluun