Lähde:Youtube

FBI agentin supermoka – tanssi klubilla ja pudotti aseensa, joka laukesi!

Mokia sattuu parhaimmillekin meistä. Mutta voisi kuvitella, että Yhdysvaltojen FBI agenteilla olisi jossain määrin homma hallussa. Tällä kertaa FBI agentilla kävi kuitenkin mokien moka. 

FBI agentit ovat ainakin Suomessa tunnettuja monista eri sarjoista, joissa he ratkaisevat rikoksia ja pidättävät rikollisia. FBI agentit ovat sarjoissa aina fiksuja ja näppäriä. Tämä videolla nähtävä FBI agentti kuitenkin näyttää olevan yksi heistä, jotka eivät ole penaalin terävimpiä kyniä.

- Juttu jatkuu mainoksen jälkeen -

Tällä hauskalla alla olevalla videolla näemme, kuinka FBI agentti tanssii innoissaan Denverin klubilla. Hänellä on vauhti päällä, ja hän innoissaan heittää voltteja takaperin. Hän taisi kuitenkin unohtaa, että hänellä oli ase housuissaan. Voltin aikana ase tipahtaa housuista lattialle ja laukeaa. Ihmiset hyppäävät taaksepäin pelästyessään aseen laukeamista. Onneksi kukaan ei loukkaantunut, mutta melkoisen hauska tapahtuma se kyllä oli! FBI agentti näyttää olevan hieman hämillään ja nolostunut. Mikä onkin ehkä ihan oikea ilmaisu.

Katso video alta ja jaa kavereille!

Osallistu keskusteluun