Lähde:Youtube


Hän söi Grand Big Macin alle minuutissa – 3 yritystä tuotti tulosta!

Suurin osa meistä rakastaa ruokaa. Ja monet rakastavat pikaruokaa. Mutta rakastaisitko ruokaa (ja pikaruokaa) niin paljon, että voisit syödä ammatiksesi? Tällä videolla näemme kaverin, joka on todellakin ammattisyömäri.

Olemme tavanneet Matt Stonien monta kertaa aikaisemminkin, kun hän rikkoi maailmanennätyksiä syöden esimerkiksi 100 leivänpalaa alle tunnissa, ja 100 ribsiä alle tunnissa. Matt Stoniella on myös hodarin syönnin maailmanennätyksen titteli.

Tällä kertaa Matt on päättänyt tehdä maailmanennätyksen syömällä McDonaldsin Grand Big Macin superkokona alle minuutissa. Hänen ensimmäinen yrityksensä päätty aikaan 1:10, jonka jälkeen hän haluaa parantaa ennätystään. Seuraava kokeulu onnistuu 59 sekunnissa. Tämä aika ei kuitenkaan vieläkään ollut Mattille tarpeeksi hyvä, joten hän kokeilee sitä vielä kolmannen kerran. Kolmannnella kerralla hän syö aterian 56 sekunnissa.

- ILMOITUS -


Mattilla on YouTubessa jo 4,1 miljoonaa seuraajaa, ja hänen videonsa ovat saaneet miljoonia näyttökertoja. Voihan sitä rahaa tehtailla näinkin – olemalla ammattilaissyömäri!

Tässähän tulee paha olo jo ihan katsellessa! Katso video alta ja jaa kavereille!

HAUSKIMMAT PLAYER

Osallistu keskusteluun