Lähde:Youtube

Hauskimmat eläinmokat – naurat takuulla!

Eläimet jaksavat piristää meitä joka päivä hassuilla metkuillaan ja kommelluksillaan. Niin koirat, kissat kuin villieläimetkin mokailevat melkoisella vauhdilla ja tuottavat meille iloa. Nämä alla olevalla videolla nähtävät mokat kutittavat takuulla sinuakin. 

Jos omistat eläimen tai olet niiden kanssa tekemisissä enemmän tai vähemmän, tiedät, kuinka hauskoja ne voivat oikeasti olla. Koirat kaatuilevat, juoksevat seiniä päin, yrittävät napata vesipyssystä ruiskuvaa vettä ja ilmeilevät mitä hauskimmalla tavalla. Kissat varastavat postia postilaatikosta ja yrittävät raapia posteljoonin sormet.

- JUTTU JATKUU MAINOKSEN JÄLKEEN -

Näemme jopa villieläintekin tekemiä mokia ja metkuja, kuten leijonan, gorillan ja norsun. Mutta kaikista hauskimpia ovat ehdottomasti koiraystävämme, joiden kommelluksilla ei näytä olevan rajaa ollenkaan. Ne elävät todellakin onnellista elämää!

Vaikka koirat ja kissat saattavat joskus raivostuttaa itse kutakin, kun ne rikkovat paikkoja ja pissaavat ympäriinsä, levittävät karvojaan ja oksentelevat ympäri taloa, on niistä kuitenkin paljon enemmän iloa kuin haittaa!

Katso hulvaton video alta ja jaa kavereille!

SULJE [X]

Osallistu keskusteluun

Edellinen artikkeliPahimmat äitimokat – äitienpäivän kunniaksi!
Seuraava artikkeliKoiraa pidettiin lukittuna sisälle koko sen elämän ajan – nyt se osaa olla taas koira!