Lähde:Youtube

Hevonen leikkii kuollutta, kun sillä yritetään ratsastaa – hulvatonta katseltavaa!

JAA

Koirat oppivat temppuja hyvin nopeasti ja niiden mielestä se on usein hyvin hauskaakin. Hevoset ovat myös hyvin nopeita oppimaan monenlaisia eri temppuja. Harvoin ne kuitenkaan opettelevat leikkimään kuollutta, saati oppivat leikkimään kuollutta ihan itse ilman opetusta. Tällä videolla näemme kuitenkin jotain hyvin kummallista.

Hevosilla on kuin onkin huumorintajua, ja ne saattavat osoittaa sitä mitä kummallisimmilla tavoilla. Tällä kertaa näemme tällä alla olevalla videolla hevosen, joka on päättänyt leikkiä kuollutta joka kerta, kun sillä yritetään ratsastaa.

- JUTTU JATKUU MAINOKSEN JÄLKEEN -

Tämä hevonen on hauska ja huumorintajuinen otus, joka on oppinut leikkimään kuollutta joka kerran, kun sillä yritetään ratsastaa. Monet eri ratsastajat yrittävät nousta hevosen selkään, jolloin se tumpsahtaa näppärästi kyljelleen ja sulkee silmänsä ja työntää kielensä ulos suustaan. Tämän hevonen on todellakin opetellut kuolleena leikkimisen taidon erittäin hienosti ja uskottavasti. Joskus se jopa päästää ratsastajat selkäänsä saakka, kunnes se sitten heittäytyy kyljelleen.

Katso hulvaton video alta ja jaa kavereille!

SULJE [X]

Osallistu keskusteluun

Edellinen artikkeli15 syytä, miksi koira on maailman paras! – Katso hellyttävä kuvasarja!
Seuraava artikkeliEläimet vs. eläinlääkärit – kummat voittivat?