Lähde:Youtube

Hevonen pudotti ratsastajan – hyppäsi kilpailun loppuun itse!

Aina ei mene nappiin, ei edes joka kerta! Hevoset ovat hyvin älykkäitä olentoja, jotka oppivat nopeasti. Hevoset rakastavat liikkumista, vauhtia, haasteita ja hyppäämistä. Tämä alla oleva video todellakin todistaa, että jotkut hevoset rakastavat kilpailemista aivan samalla tavalla, kuten ihmisetkin.

Alla olevalla videolla sattuu ja tapahtuu. Näemme ratsukon, joka aloittaa kilpailun oikein hienosti ja mallikkaasti. Ennen kuin huomaatkaan, ratsastaja kuitenkin putoaa hevosen selästä melkoisen taidokkaalla menolla. Hevonen ei kuitenkaan halunnut lopettaa kilpailua, vaan päätti jatkaa radan loppuun saakka aivan omin avuin ja ilman ratsastajaa.

Hevonen hyppää esteen toisensa jälkeen vältellen ihmisiä, jotka yrittävät ottaa sen kiinni. Se jatkaa iloisesti esteeltä esteelle hyppien onnellisena. Vihdoin ja viimein ihmiset onnistuvat kuitenkin ottamaan hevosen kiinni ja hevosne ilo päättyy siihen. Onneksi ratsastajalle ja hevoselle ei käynyt mitään. Hevosella oli ainakin hauskaa ja ratsastajan ylpeys sai korkeintaan kolauksen.

- Juttu jatkuu mainoksen jälkeen -

Katso hauska video alta ja jaa kavereille!

Osallistu keskusteluun