Lähde:Youtube


Historian hauskimmat urheilumokat! Katso hulvaton video!

Urheilun seuraaminen on hauskaa, olit sitten itse urheilija tai et. Urheilumaailmassa on paljon viihdettä aina katsomisesta vedonlyöntiin. Jalkapallo ja jääkiekko ovat suosituimpia urheilulajeja koripallon ja pesäpallon rinnalla. Ja kun pelataan peliä, mokiakin sattuu silloin tällöin.

Jos olet koskaan harrastanut mitän urheilua, on sinullekin takuulla sattunut moka jos toinenkin. Olet ehkä kaatunut tai ottanut pallon vastaan otsallasi tai mahallasi. No, se on kuitenkin vielä hauskempaa katseltavaa silloin, kun moka sattuu ammattiurheilussa ja tietysti silloin, kun ei satu pahasti.

Tällä alla olevalla videolla näemme noin 10 minuutin verran mitä hauskimpia urheilumokia. Näemme, kuinka jalkapallossa pallo törmää pelaajan otsaan ja pelaajat kaatuilevat hulvattomalla tavalla. Koripallossa kaatuillaan ja pallo osuu kasvoihin, näemme hauskoja hyppyjä ja putoamisia. Emme voi olla nauramatta näille hulvattomille mokille!

- ILMOITUS -


Video on katsottu jo yli 8 miljoonaa kertaa! Voit siis kuviella, kuinka hauskaa katseltavaa tämä video on. Katso video alta ja jaa kavereille!

https://www.youtube.com/watch?v=0m3vMZlNyw0

HAUSKIMMAT PLAYER

Osallistu keskusteluun