Lähde:Youtube


Hotellihelvetti – kummallisimmat hotellihuoneet!

Gordon Ramsey on tullut monelle tutuksi ruokakriitikkona, joka hyvin harvoin sanoo mitään positiivista hänen eteensä laitetuista aterioista. Hänen tehtävänään on ollut auttaa ravintoloita parantamaan palveluaan ja tarjoiluaan. Hän on kuitenkin myös aloittanut hotellihuoneiden arvostelemisen televisio-ohjelmassa Hotel Hell.

Jokainen on varmasti jossain vaiheessa vieraillut hotellissa, joka ei ollut ihan odotusten mukainen. Gordon Ramsey on kuitenkin mestari löytämään vikoja niin ruoasta kuin hotellihuoneistakin. Tällä alla olevalla videolla näemme kummallisimmat hotellihuoneet!

Ensimmäinen vastaan tuleva hotelli näyttää siltä, kuin sängyt olisi pedattu koiria varten. Petivaatteet haisevat ja päiväpeitossa on selittämättömiä tahroja. Näkymä on kaunis, mutta huoneesta puuttuu väri. Seuraavassa huoneessa törmätään epäjärjestykseen, homeeseen ja ikkunan välistä löytyviin kuolleisiin ötököihin. Kolmannessa huoneessa haisee pahalle. Näemme myös huoneen, jonka hinta on yli 700 dollaria per yö, mutta sängyt lakanat ovat ruttuiset, suuvesi maistuu bensalta, poreamme on keskellä olohuonetta ja niin edelleen.

- ILMOITUS -


Näissä hotelleissa emme haluaisi vierailla!

Katso huima video alta ja jaa kavereille!

HAUSKIMMAT PLAYER

Osallistu keskusteluun